09123436480

تلفن پشتیبانی شرکت

8 الی 18

تماس تلفنی طول هفته

کاشت میلگرد در بتن

کاشت میلگرد در بتن بررسی قیمت {عمق ، مزایا و معایب}

در تمامی پروژه های ساختمان سازی عملیات کاشت میلگرد در بتن به انجام می رسد. اما این کار دقیقا چه کاربردی داشته و نتیجه آن چیست؟ اصولا هدف از کاشت میلگرد، افزایش استحکام و مقاومت سازه بوده و این کار موجب می شود تا احتمال ریزش ساختمان به حداقل برسد. کاشت میلگرد انواع مختلفی داشته و نحوه انجام آن بر اساس موقعیت و نوع پروژه، متفاوت خواهد بود. از این رو مهندسین باید تمامی قواعد و مقررات کاشت میلگرد در بتن را بدانند. در این مقاله از سایت ژئوکاو می خواهیم تمامی نکات مهم در خصوص کاشت میلگرد در بتن را مورد بررسی قرار دهیم. همچنین مزایا و معایب و عمق استاندارد کاشت میلگرد را در اختیار شما قرار دهیم. پس حتما تا آخر این مطلب ما را همراهی کنید.

کاشت میلگرد در بتن چیست؟

به فرایند کاشت و قرار دادن میلگرد در ستون و یا فونداسیون، کاشت میلگرد در بتن می گویند. برای کاشت میلگرد در بتن باید درون ستون مورد نظر، سوراخ ایجاد شده و میلگرد ها کاشت شوند. سپس توسط چسب مخصوص عملیات محکم سازی صورت می گیرد. در واقع این روش تخریب به وجود نمی آورد و برای افزایش استحکام سازه مورد نظر انجام می شود. همچنین در صورتی که بخشی از پروژه به دلیل ساخت غیر اصولی دچار ریزش و ضعف شده باشد نیز می توان با استفاده از روش کاشت میلگرد، این مشکل را برطرف کرده و از ریزش سازه جلوگیری کرد و میزان باربری سازه را افزایش داد.

بررسی انواع کاشت میلگرد در بتن

همانطور که گفته شد فرایند کاشت میلگرد در بتن بر اساس موقعیت و شرایط ساخت و ساز انجام می شود و دارا دو حالت کلی کاشت در فونداسیون و کاشت در ستون می باشد. البته که در هر دو روش باید تمامی شرایط سازه به صورت دقیق محاسبه شود و با رعایت تمامی اصول ایمنی و مهندسی اقدام به کاشت میلگرد در بتن شود. در ادامه به بررسی دقیق تر انواع کاشت میلگرد در بتن خواهیم پرداخت.

1_ کاشت میلگرد در ستون

یکی از انواعی کاشت میلگرد در بتن، نوع کاشت در ستون است. کاشت میلگرد در ستون به دو صورت افقی و عمودی صورت می گیرد. برای کاشت این نوع میلگرد باید به مکان میلگرد و آرماتورهای قبلی دقت شود و کاشت میلگرد های جدید با فاصله مناسبی کاشت شوند.

2_ کاشت میلگرد در فونداسیون

اصولا برای اکثر ساخت و ساز و پروژه های ساختمانی از کاشت میلگرد در فونداسیون استفاده می شود. کاشت میلگرد در فونداسیون در واقع بخش اصلی استحکام سازی سازه مورد نظر بوده و موجب ارتفاع آن نیز می شود. کاشت میلگرد در فونداسیون به صورت افقی انجام می گیرد و بهتر است که جای قرارگیری آرماتور ها را به خوبی محاسبه کرده و فواصل میان آنها را رعایت کنید. برای سوراخ کردن فونداسیون نیز باید از مته استفاده کنید تا موجب تخلیه و ریزش ناگهانی فونداسیون و تخریب آن نشود.

بررسی انواع کاشت میلگرد در بتن

عمق استاندارد کاشت میلگرد در بتن چقدر است؟

از جمله مهمترین اقداماتی که در کاشت میلگرد در بتن باید انجام شود این است که عمق کاشت میلگرد، محاسبه شود. مهندسین باید بر اساس مقاومت کششی، عمق استاندارد کاشت میلگرد در بتن را اندازه گیری و مشخص نمایند. از این رو  عمق مناسب کاشت میلگرد در بتن به شرایط مختلفی بستگی دارد. در ادامه بر اساس مقاومت کششی و سایز بولت، عمق های استاندارد را برای شما شرح خواهیم داد.

  • در صورتی که مقاومت کششی 6.5 تن و سایز بولت 14 میلی متر باشد، عمق کاشت 110 میلی متر در نظر گرفته خواهد شد.
  • در صورتی که مقاومت کششی 8 تن و سایز بولت 16 میلی متر باشد، عمق کاشت 130 میلی متر در نظر گرفته می‌ شود.
  • اگر مقاومت کششی 10.5 تن و سایز بولت 18 میلی متر باشد، عمق کاشت 150 میلی متر خواهد بود.
  • اگر مقاومت کششی 15 بتن و سایز بولت 20 میلی متر باشد، عمق کاشت 170 میلی متر در نظر گرفته می ‌شود.
  • در صورتی که مقاومت کششی 17 تن و سایز بولت 22 میلی متر در نظر گرفته شود، عمق کاشت 190 میلی متر خواهد بود.
  • اگر مقاومت کششی 20 تن و سایز بولت نیز 24 میلی متر باشد، عمق کاشت باید 210 میلی متر در نظر گرفته شود.
  • در صورتی که مقاومت کششی 25 تن و سایز بولت 28 میلی متر باشد، عمق کاشت میلگرد 250 میلی متر است.
  • اگر مقاومت کششی 28 بتن و سایز بولت 32 میلی متر باشد، عمق کاشت میلگرد 280 میلی متر در نظر گرفته خواهد شد.

بررسی مزایای کاشت میلگرد در بتن

همانطور که گفته شد عمل کاشت میلگرد در بتن به عنوان یکی از بهترین روش های استحکام سازی سازه های و پروژه های ساختمانی به شما می رود. این روش از مزایای بسیاری برخوردار بوده و بهره گیری از آن می تواند کیفیت و ظرفیت باربری سازه را افزایش دهد. در ادامه به بررسی دقیق تر مزایای کاشت میلگرد در بتن اشاره خواهیم کرد.

انواع کاشت میلگرد در بتن

_ از روش کاشت میلگرد در بتن در جهت تقویت صفحه ‌های ستون‌ ها استفاده می شود. در واقع با استفاده از این روش، دیواره‌ های بتنی نیمه ساخته ‌شده یا قدیمی توسعه پیدا می‌ کنند.

_ ابعاد فونداسیون‌ ها با به کارگیری این روش در دیواره‌ های خارجی و داخلی فونداسیون دارای تغییراتی می ‌شود.

_ در ساختمان‌ های تجاری بزرگ، کاشت میلگرد در بتن می‌تواند به استحکام تاسیسات مکانیکی کمک کند.

_ در صورت نیاز به تغییر باربری ساختمان مانند تبدیل از مسکونی به اداری، از روش کاشت میلگرد در بتن می‌ توان استفاده کرد؛ زیرا این روش به افزایش یافتن تعداد طبقات ساختمان ‌ها منجر می‌شود.

_ با استفاده از این روش، فونداسیون‌ های انفرادی به فونداسیون‌ های نواری و نواری به فونداسیون ‌های گسترده تغییر کرده و عوض می ‌شوند.

_ در کف بام‌ ها با استفاده از این روش، می‌ توان پناهگاه‌ های یکپارچه‌ ای ایجاد کرد.

_ با کمک این روش، امکان ساخت دیوارهای جدید و گسترش ساختمان فراهم می‌شود.

_ با استفاده از این روش، می ‌توان به ساخت دستک ‌ها و توسعه تیرهای کنسولی پرداخت.

کاشت میلگرد در بتن چه معایبی دارد؟

کاشت میلگرد از جمله اقدامات مفید و مهم در افزایش ظرفیت باربری و استحکام سازه به شمار می رود. اما کاشت میلگرد در بتن چه معایبی دارد؟ در واقع در خصوص معایب این روش باید بگوییم که این روش معایب خاصی ندارد. اما با این حال، عدم رعایت نکات در کاشت میلگرد، محاسبات اشتباه و یا محاسبه نکردن عمق استاندارد میلگرد، کاشت میلگرد در عمق اشتباه و غیره می تواند منجر به آسیب رسیدن به سازه و کاهش استحکام آن شود. پس مهمترین نکته برای جلوگیری از این قبیل خسارت و عوارض خطرناک آن، تنها باید به نکات مهم و اصولی کاشت میلگرد دقت شود.

هزینه کاشت میلگرد در بتن

هزینه کاشت میلگرد در بتن

هزینه کاشت میلگرد در بتن بر اساس شرایط کاشت و موقعیت سازه تعیین می شود. این روش با تمام مزایایی که در ساخت اصولی سازه دارد از هزینه نسبتا به صرفه ای برخوردار بوده و بهترین گزینه برای استحکام سازی انواع سازه و پروژه های ساختمانی به شمار می رود. شما می توانید برای اطلاع دقیق تر از هزینه کاشت میلگرد با شماره های زیر تماس بگیرید و با کارشناسان شرکت ژئوکاو در ارتباط باشید.

مشاوره رایگان و ارتباط مستقیم با کارشناس اصلی

با تکیه بر دانش فنی و اجرایی مهندسین دانشگاه های معتبر کشور

انجام کاشت میلگرد در بتن توسط تیم ژئوکاو

اگر برای استحکام سازی سازه های عمرانی خود قصد انجام کاشت میلگرد در بتن را دارید. باید این کار را به یک تیم مهندسی حرفه ای بسپارید. چرا که انجام این روش نیاز به دقت بالایی داشته و محاسبات و اندازه گیری ها در این روش باید به صورت کاملا دقیق و اصولی انجام گیرد. از این رو شما می توانید برای این کار با شرکت مهندسی زمین کاو بنیان در ارتباط باشید. این مجموعه موفق شده تا بیش از 500 پروژه مختلف در زمینه خدمات ژئوتکنیک و انجام کارهای مهندسی جهت افزایش باربری را به انجام برساند و موفقیت های بسیاری را در این زمینه کسب نماید. شما می توانید برای دریافت مشاوره در زمینه های ژئوفیزیک، مطالعات ژئوالکتریک، آزمایشات لرزه نگاری، شکست مرزی و … با مشاورین ما در تماس باشید.

تماس با ژئوکاو