09123436480

تلفن پشتیبانی شرکت

8 الی 18

تماس تلفنی طول هفته

آبیابی و تعیین بهترین محل و نقطه حفر چاه

آبیابی | تعیین بهترین محل حفر چاه

تعیین بهترین محل حفر چاه آب با دستگاه، مطالعات آبیابی و مطالعات ژئوفیزیک از بهترین و تایید شده ترین راه ها برای دستیابی به آب های زیر زمینی است و حفر چاه هایی که با مطالعات ژئوفیزیکی صورت گرفته است، موفق تر بوده و عملکرد بهتری در مقایسه با حفر چاه با دیگر روش های غیر علمی دارد. همچنین حفر چاه با روش آبیابی ژئوفیزیکی تا 90 درصد در هزینه و وقت حفر چاه صرفه جویی می کند. اگر شما هم می خواهید که با صرف کمترین هزینه و در حداقل زمان ممکن با حفر چاهی مناسب به آب زیر زمینی برسید، بهتر است تا طبق مطالعات ژئوفیزیکی آب یابی پیش بروید و این کار را به تیم ژئوکاو بسپارید. حتما با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان استفاده کنید.

آبیابی و تعیین بهترین محل و نقطه حفر چاه

علم آبیابی شاخه ای از علم زمین شناسی و ژئوفیزیک بوده که به تحقیق، بررسی و کشف آب های زیرزمینی می پردازد. از آنجا که پیشرفت در صنایع مختلف به حداکثر رسیده است و صنعت کشاورزی و آبیاری نیز از این قاعده مستثنی نیست، پس حفر چاه و دستیابی به آب زیرزمینی با روش های سنتی و بدون علم که به صرف هزینه و وقت بسیاری می شود، منقضی شده و با روش های مدرن و پیشرفته تر و با استفاده از دستگاه ژئوفیزیکی اقدام به حفر چاه و دستیابی به آب زیرزمینی می شود. در واقع از طریق روش های الکترومغناطیسی و اسکن آب های زیر زمینی و با صرف کمترین هزینه بدون اتلاف وقت می توان حفاری زمین را به انجام رساند. شناسایی بهترین محل حفر چاه با دستگاه پیشرفته و روش نوین در ژئوکاو انجام میشود که جایگزین بسیار مناسبی برای روش سنتی است.

شرکت معتبر آبیابی و تعیین محل برای حفر چاه

ژئوکاو مفتخر است با تکیه به کادری مجرب، متخصص و بهره جویی از تجهیزات ژئوفیزیکی پیشرفته توانایی انجام پروژه های هیدرو ژئولوژی، آبیابی و تعیین محل حفر چاه آب شما را دارد. برای دستیابی به این منظور انجام بیش از 30 پروژه آبیابی با درصد موفقیت بیش از 85 درصد در نقاط مختلف ایران بخشی از رزومه کاری ما است. دریافت مشاوره در این خصوص کاملا رایگان است و میتوانید از طریق راههای ارتباطی موجود در سایت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

دست یابی به آب منطقی و مقرون به صرفه

به طور کلی هیدرو ژئولوژی علم مطالعه و تحقیق در مورد آب در سطح و عمق زمین است و به عنوان شاخه ای از علم زمین شناسی، منشا، ترکیب، کیفیت، خواص و حرکت آن را در قشرهای زمین مورد بررسی قرار می دهد. با توجه به اینکه آبهای زیرزمینی عمدتا از نزولات جوی تغذیه می شوند و ضمن نفوذ در لایه های زیرسطحی تحت تاثیر خواص فیزیکی و شیمیایی لایه های در مسیر نفوذ خود قرار می گیرد، بنابراین تعیین بهترین محل حفر چاه آب و انجام مطالعات جامع و موثر روی آب های زیرزمینی یک منطقه مستلزم شناخت عوامل متعدد زمین شناسی و ژئومورفولوژیکیست که به طور مستقیم یا غیر مستقیم روی کیفیت آبهای زیر سطحی و برداشت شده تاثیر می گذارد. این مهم باعث شده که مجموعه ما برای بررسی های آبیابی و تعیین بهترین نقطه حفر چاه به غیر از پارامترهای موثر در یافتن عمق آب زیر زمینی و حجم ذخیره، مسیر حرکت لایه آبخوان و کیفیت آب پایش شده به پارامترهای زمین شناسی موثر در آن نیز توجه ویژه ای داشته باشد.

تعیین بهترین محل حفر چاه آب با دستگاه و آبیابی

آبیابی و تعیین بهترین محل حفر چاه

بهترین زمان آبیابی کی است؟

لزوم اجرای آبیابی با دستگاه در عصر حاضر

تعیین بهترین محل حفر چاه آب با دستگاه و روش نوین بسیار ضروری است. همانطور که میدانید به علت برداشت بی رویه آب در صنوات گذشته از مخازن آب زیرزمینی و قنوات سطح لایه آبخوان در تمام مناطق ایران به طرز چشم گیری کاهش یافته است. همچنین به علت عدم مدیریت درست در طرح های انتقال آب و صنایع کشور، کیفیت آب های سطحی و زیرسطحی به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و از نظر پارامترهای سلامتی در خطر است. پس برای دستیابی به این مایه حیات، لزوم انجام فعالیتهای مختلف در این محور با در نظر داشتن پارامترهای علمی و منطقی عملی بسیار منطقی و مقرون به صرفه است.

آبیابی و تعیین محل حفر چاه

کسب اطلاعات از منابع آب زیرزمینی با مطالعات آبیابی

مطالعات ژئوفیزیکی و آبیابی در سطح زمین و عمق زمین با صرف کمترین هزینه و حداقل اتلاف وقت، اطلاعات مهمی را در خصوص منابع آب های زیر زمینی در اختیار ما قرار می دهد. در واقع با انجام این مطالعات و آزمایشات می توان بهترین محل حفر چاه را که دارای آبخوان های مطلوب است را شناسایی و حفاری نمود و اطلاعات خوبی را در جنس لایه های زیر زمینی به دست آورد. تمامی این مطالعات موجب می شود تا هزینه حفاری و دست یابی به آب زیر زمینی به کمترین میزان خود برسد و ریسک خطای انسانی نیز به حداقل برسد. برخی از مهم ترین اطلاعات به دست آمده از منابع آب زیرزمینی توسط مطالعات آبیابی به شرح زیر هستند.

تعیین بهترین محل حفر چاه با دستگاه بجای روش های سنتی حفر چاه

آب یابی با هزینه کم و دستگاه پیشرفته

نکته قابل توجه در برداشت آب، روش های دستیابی به آن است که مستقیم ترین و در دسترس ترین روش، حفر چاه آب است. همانطور که ذکر شد به علت پایین آمدن سطح لایه آبخوان در افق پیزومتریک کل کشور این عملیات را بسیار هزینه بر و نتیجه دستیابی به آب خوب و با کیفیت و به مقدار قابل قبول را به امری غیر قطعی و تصادفی تبدیل کرده است. لذا با توجه به مطالب ذکر شده انجام مطالعات علمی و دورسنجی جهت پیدا کردن محل مناسب برای حفر چاه و بررسی میزان آبدهی مخزن زیرسطحی و همچنین کیفیت آب موجود امری اجتناب ناپذیر، به صرفه و بسیار عقلانی است. امروزه با پیشرفت علوم زمین شناسی، هیدروژئولوژی، هیدرولوژی و مجهز شدن صنعت کشور به روش های پیشرفته و مدرن، اتلاف وقت و هزینه به کمترین مقدار خود رسیده است. یکی از تکنولوژی های این صنعت، روش ها و دستگاه های مدرن ژئوفیزیکی برای اکتشاف آب های زیرزمینی است. استفاده از تکنیک مدرن ژئو الکتریک و اسکن آب های زیرزمینی با روش های الکترومغناطیسی و دیگر روش های ژئوفیزیکی میتوان با هزینه ای کم به نسبت سایر روشها بهترین مکان حفر چاه برداشتی آب را مشخص نمود. همچنین با کمک دستگاه های ژئوفیزیکی میتوان به میزان آبدهی لایه آبخوان، عمق آن، کیفیت آب و بسیاری از پارامترهای دیگر پی برد.

آبیابی

آبیابی با دستگاه و کسب اطلاعات مهم

از جمله اطلاعاتی که از مطالعات ژئوفیزیکی به منظور آبیابی تعیین بهترین نقطه حفر چاه آب بدست می آید می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • تعیین سطح پیزومتریک (ایستابی) لایه آبخوان و دستیابی به عمق آن
  • رصد رگه های متخلخل حائز پتانسیل ذخیره آب زیر زمینی
  • شناسایی بهترین و کم هزینه ترین نقطه برای حفاری و همچنین بهره برداری آب با بیشترین میزان آبدهی
  • تعیین بهترین محل برای جابجایی چاه و تعیین میزان کف شکنی جهت ازدیاد برداشت
  • تعیین کیفیت آب قبل از حفاری از لحاظ شوری و شیرینی
  • شناسایی لایه های زمین جهت پتانسیل نفوذپذیری یا تراوایی

آبیابی با دستگاه ژئوفیزیک و هزینه مناسب برای تعیین بهترین نقطه حفر چاه آب

هزینه تعیین بهترین محل حفر چاه آب

تیم مهندسی ژئوکاو با انجام مطالعات صحرایی و بررسی کامل منطقه مورد نظر جهت آبیابی، حفاری و دست یابی به آب زیر زمینی را با بررسی پارامتر های زمین شناسی و ژئومورفولوژیکی انجام داده و بهترین محل جهت حفاری چاه آب را مشخص می سازد. این شرکت، عملیات حفاری و آبیابی را توسط مطالعات ژئوفیزیکی با کمترین هزینه و حداقل اتلاف وقت انجام می دهد. شما می توانید برای دریافت مشاوره های بیشتر در خصوص دریافت خدماتی از جمله آبیابی، تعیین بهترین محل حفر چاه، مطالعات ژئوفیزیکی، مطالعات هیدروژئولوژی، بررسی عمق آب های زیر زمینی و غیره با مشاورین ما در تماس باشید و اطلاعات کافی را در این خصوص دریافت نمایید. 

نمونه ترسیم سطح تراز آب زیرزمینی بعد از مطالعات ژئوفیزیکی

نمونه ترسیم سطح تراز آب زیرزمینی بعد از مطالعات ژئوفیزیکی
نمونه ترسیم سطح تراز آب زیرزمینی بعد از مطالعات ژئوفیزیکی

روند انجام آب یابی و ارائه گزارش

روش کار شرکت زمین کاو بنیان به منظور مطالعات آبیابی، هیدرو ژئولوژی و تعیین بهترین نقطه حفر چاه آب به شرح زیر است:

  • مطالعات صحرایی و پیمایش کامل منطقه مورد نظر کارفرما جهت بررسی پارامترهای زمین شناسی و ژئومورفولوزیکی و بررسی امکان سنجی آبیابی و یافتن مناطق مناسب برای انجام مطالعات تکمیلی
  • بررسی آبرفتها و سازندهای سطحی و عمقی منطقه با کمک نقشه های موجود در شرکت و مطالعات زیر سطحی توسط پایش لاگ های حفاری موجود از منطقه و مناطق مجاور
  • بررسی های زمین شناسی از نظر جهت و شیب حوضه آبریز منطقه و خصوصیت ژئوشیمیایی آب منطقه همچنین لایه های زیر سطحی
  • تعیین محل رگه ها و چشمه های زیرزمینی و تعیین محل مناسب و عمق موثر حفاری و همچنین بررسی شوری یا شیرینی آب مخزن و همچنین مسیر جریان رگه ها و قنات ها
  • بدست آوردن اطلاعات عمقی و ژئو شیمیایی چاههای آب مجاور و در صورت عدم دسترسی به آن، بررسی های دورسنجی توسط نقشه های تراز آب زیر زمینی منطقه
  • جمع آوری و بررسی اطلاعات به دست آمده و ارائه روش و بکار گیری دستگاه اکتشافی مناسب با توجه به اطلاعات بدست آمده مانند(ژئو الکتریک، الکترو مغناطیس و ….) در نهایت نتیجه گیری مناسب با دقت بالای 90 درصد
  • ارائه پیشنهادات و روش مناسب جهت حفاری و مشاوره و رفع مشکلات احتمالی تا انتهای حفاری و حصول نتیجه مطلوب

آبیابی برای حفر چاه

ویدئومتری و بررسی پتانسیل آبدهی چاه قدیمی

یکی دیگر از فعالیتهای ژئوکاو بررسی پتانسیل آبدهی چاه قدیمی، ویدئومتری است که مراحل کار به این شکل است:

  1. بررسی سطح لایه آبخوان و عمق تغییر دسترسی به لایه آبخوان نسبت به قبل
  2. ویدئومتری چاه قدیمی به کمک تجهیزات پیشرفته

ویدئومتری روش مدرنی است که جهت مشاهده ساختمان داخلی چاه اعم از وضعیت فیزیکی لوله جدار(در چاه‌ های لوله گذاری شده) و وضعیت لایه‌های آبخوان (آبرفتی و کارستی) در چاه‌ ها استفاده میشود. دستگاهی که قادر به ثبت و ارائه این وضعیت ها به صورت فیلم است را ویدئومتر(دوربین درون چاهی) می‌گویند. چنانچه ویدئومتر مجهز به سوندهای اندازه گیری قابلیت و … باشد می‌توان به مؤلفه‌های PH هدایت الکتریکی، دما، فیزیک و شیمیایی آب نیز پی‌ برد. در واقع ویدئومتری یک عمل چاه پیمایی است که خروجی آن را می توان به صورت فیلم مشاهده کرد. این عملیات در مورد چاه‌ هایی که با روش ماشینی(ضربه‌ای-روتاری) حفاری و لوله‌گذاری شده، امکان بازرسی و کسب اطلاعات وجود دارد. با استفاده از ویدئومتری می‌توان اطلاعات کامل از داخل چاه، از سطح زمین تا عمق حداکثر 300 متر(بستگی به نوع دستگاه) بدست آورد. این اطلاعات شامل نحوه لوله‌گذاری، گرفتگی شبکه‌ ها، شکستگی لوله‌ ها، نحوه گراول‌ ریزی، سطح آب زیرزمینی، ماسه‌ دهی چاه و … است. این عملیات برای تمام چاه‌ ها بعد از لحظه لوله گذاری تا چاه های با عمر بالای 40 الی 50 سال قابل انجام است.

با استفاده از اطلاعاتی که از ویدئومتری بدست می‌ آید بهترین روش برای احیای چاه قبلی مانند عملیات کف‌ شکنی و … ارائه می شود یا در نهایت برای جابجایی و حفر چاه جدید تصمیم گیری می شود.

تماس و دریافت مشاوره رایگان

برای مشاوره در مقوله مطالعات هیدرو ژئولوژی، آبیابی، بررسی عمق آبهای زیر زمینی، شوری سنجی آب، احیای چاه آب، مکان یابی بهترین نقطه حفر چاه آب، الکترو مغناطیس، ژئو الکتریک، ویدئومتری با کارشناسان زمین کاو بنیان تماس حاصل فرمایید.

تعیین بهترین محل حفر چاه آب

همواره از زمان های دور تا به امروز انسان ها برای دسترسی به آب های زیر زمینی اقدام به حفر چاه کرده اند که امروزه یکی از دغدغه های مهم بخش کشاورزی و صنعتی نیز به حساب می آید. برای تعیین محل حفر چاه، روش های شناسایی متعددی وجود دارد و برای تشخیص بهترین مکان برای حفر چاه باید تکنیک های مختلفی را به کار برد تا عملیات با شکست مواجه نشود و همچنین باعث اتلاف وقت و هزینه نشود. تعیین محل حفر چاه به صورت تصادفی و بدون اعمال روش های نوین به نتیجه نخواهد رسید. به کارگیری تکنولوژی های جدید مانند استفاده از دستگاه های ژئوفیزیکی در صنعت کشاورزی و آبیاری باعث پیشرفت در این زمینه و اکتشاف آب های زیرزمینی شده است.

آبیابی و تعیین بهترین محل حفر چاه با روش های نوین و دستگاه پیشرفته

روش های تعیین محل حفر چاه

از دیر باز تا به امروز روش های متعددی برای کشف آب های زیر زمینی و حفر چاه به کار رفته است که می توان آنها را به دو روش زیر تقسیم بندی کرد:

  • روش های سنتی حفر چاه
  • روش های مدرن حفر چاه

روش سنتی تعیین محل حفر چاه

روش سنتی حفر چاه روشی است که توسط مقنی ها به صورت تجربی انجام می شود. مقنی ها برای این منظور از روش های متعددی استفاده می کنند تا محل حفر چاه را به درستی تعیین کنند. از جمله این روش ها موارد زیر هستند:

  • حفر چاه در مکان هایی که پوشش گیاهی وجود دارد و به اصطلاح سرسبز باشد.
  • به کار گیری روش دازینگ
  • حفر چاه در مناطقی که چشمه دارند
  • حفر چاه در مکانی که قبلا چاه داشته است
  • بررسی رنگ خاک، جنس خاک و بررسی سنگ ها
  • و غیره

تعیین بهترین محل حفر چاه با هزینه پایین جایگزین مناسب برای روش سنتی حفر چاه آب

روش علمی در تعیین محل حفر چاه با دستگاه

در حال حاضر سطح آب های زیر زمینی نسبت به زمان های گذشته بسیار کاهش یافته است. همچنین بسیاری از چاه هایی که برای کشاورزی حفر شده بودند در حال خشک شدن هستند. به همین دلیل احتمال شکست حفر چاه با روش های سنتی بسیار بالاست. در نتیجه برای پیدا کردن محل دقیق آب های زیر زمینی بهتر است از روش های نوین استفاده شود. ردیابی آب های زیر زمینی توسط دستگاه های ژئوفیزیکی منجر به تعیین دقیق محل حفر چاه می شود.

در مناطق خشک و نیمه خشک تنها منبع آب شرب و کشاورزی آب های زیرزمینی هستند و استفاده از دستگاه های ژئوفیزیکی ضریب خطا را پایین آورده و تعیین محل دقیق حفر چاه را باعث می شود.

مهندسان ژئوفیزیک برای تعیین محل حفر چاه و ردیابی آب های زیر زمینی به بررسی موارد زیر می پردازند:

  • استفاده از علم زمین شناسی و بررسی ویژگی زمین حفر چاه
  • بررسی بافت خاک محل مورد نظر
  • بررسی قنات ها،چشمه ها و رودخانه های منطقه
  • بررسی اختلاف ارتفاع مناطق مورد نظر
  • بررسی شیب زمین و همچنین جهت شیب زمین منطقه

تمامی موارد ذکر شده باید توسط یک کارشناس با دانش و تجربه کافی انجام شود تا نتیجه بخش باشد. می توان گفت 80 درصد شناسایی منابع آب های زیرزمینی توسط مهندسان ژئوفیزیک و با تحلیل درست داده ها با موفقیت صورت می گیرد.

روش های ژئوفیزیک مورد استفاده در آبیابی

تعیین بهترین محل حفر چاه آب با روش های جدید

01

روش‌ ژئوالکتریکی

دستگاه های ژئوفیزیک برای اکتشاف آب و تعیین بهترین محل حفر چاه آب مورد استفاده قرار می گیرند که یکی از روش های آن روش های الکتریکی است. در این روش توسط باتری ها و یا ژنراتورها، میدان های الکتریکی در زمین ایجاد می شود، سپس بررسی داده های به دست آمده از لایه های مختلف زمین احتمال حضور آب تعیین می شود.

02

روش مغناطیس سنجی

یکی از روش های ژئوفیزیکی برای تعیین محل حفر چاه روش مغناطیس سنجی است. طبق این روش که از دستگاه های مغناطیس سنجی استفاده می شود، تغییرات میدان مغناطیسی زمین مورد اندازه گیری قرار می گیرد. اگر آب وجود داشته باشد این تغییرات رخ داده و با تجزیه تحلیل این تغییرات مغناطیسی می توان عمق آب و مقدار آن را تخمین زد.

03

روش گرانی سنجی

این روش جزو روش های ژئوفیزیکی آب است که از دستگاه گرانی سنجی برای کشف آب استفاده می شود. این دستگاه وظیفه ثبت تغییرات گرانی زمین را برعهده دارد. در این روش نیز با تحلیل گرانی زمین می توان به عمق و مقدار آب دست پیدا کرد.

علت شکست در تعیین محل حفر چاه آب چیست؟

 کاهش آب و خشکسالی باعث شده است تا سفره های آب زیر زمینی به مرور کم شود و از طرفی علم ناکافی و استفاده از روش های سنتی و قدیمی در بسیاری از موارد حفر چاه را با شکست مواجه کرده و منجر به اتلاف وقت و هزینه می گردد.

همچنین به دلیل نا آگاهی و بی اطلاعی از روش های نوین و علمی که توسط دستگاه های ژئوفیزیکی قابل اجراست، بسیاری از کشاورزان و صنعتگران در آبیابی به مشکل خورده و در نتیجه از ادامه فعالیت خود به دلیل عدم وجود آب دست می کشند.

از طرفی تعیین بهترین نقطه حفر چاه توسط دستگاه های ژئو فیزیکی به تنهایی کافی نیست آنچه مهم است تحلیل  صحیح داده های به دست آمده توسط مهندسان ژئوفیزیک است. بنابراین یکی از دلایل شکست پروژه های آبیابی، سپردن این پروژه به دست افراد غیر حرفه ای و مبتدی است. بهتر است برای این منظور از کارشناسان مجرب و با دانش بالا کمک بگیرید تا تجزیه و تحلیل درستی در اختیار شما برای حفر چاه قرار دهند. ما بهترین نقطه حفر چاه آب را با دستگاه پیشرفته و روش های نوین به شما نشان می دهیم.

احتمال حضور آب و تعیین بهترین نقطه حفر چاه

طبق تجربه های به دست آمده از پروژه های موفق آبیابی به این نتیجه رسیده ایم که در مناطق سنگی که جنس سنگ مارنی و آهکی با حفره های کارستی دارند احتمال حضور آب بیشتر است.

در مناطق آبرفتی نیز هرچه ارتفاع بافت شنی و قلوه سنگی بالا باشد آبدهی بیشتر خواهد بود و هرچه آبرفت ها درشت دانه تر شنی و ماسه ای باشند مکان مناسبی برای حفر چاه هستند.

آب یابی و تعیین بهترین محل حفر چاه با دستگاه و روش های نوسین به جای روش سنتی

نکات مهم در تعیین بهترین محل و نقطه حفر چاه

همانطور که گفتیم حفر چاه برای آبیابی نیازمند تجربه و آگاهی در این زمینه است. برای جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه به کارگیری دستگاه های خاص تعیین حفر چاه کمک کننده است به طوری که ریسک حفاری را تا 70 درصد کاهش می دهد و نتیجه مطلوبی برای کشاورزان و صنعتگران به دست خواهد آورد.

می توان گفت بهترین روش برای تعیین محل حفر چاه در ابتدا بررسی چاه های منطقه، قنات ها، چشمه ها و سپس به کارگیری دستگاه های ژئوفیزیکی توسط مهندسان آب شناس است. بررسی لایه های زمین، تشخیص جنس سنگ و خاک محل حفر از ضروریات انجام حفاری است. با رعایت این نکات میزان خطا در انجام پروژه های آبیابی به حداقل رسیده و بهترین مکان برای حفر چاه تعیین می شود.

مشاوره رایگان و ارتباط مستقیم با کارشناس اصلی

با تکیه بر دانش فنی و اجرایی مهندسین دانشگاه های معتبر کشور

آب یابی و آزمايش سونداژ الكتريكی

آزمايش سونداژ الكتريكی به منظور پايش:

  • لايه آبخوان و مدل سازی سطح تراز آب زير زمينی
  • حجم تقريبی آبدهی
  • عمق سنگ بستر

توسط دستگاه Mae مدل C313-sev ساخت ايتاليا

آب یابی و آزمايش سونداژ الكتريكی به منظور تعیین بهترین نقطه حفر چاه آب

تعیین بهترین نقطه و محل حفر چاه آب توسط ژئوکاو

در اکتشاف آب با دستگاه های ژئوالکتریک و الکترومغناطیس می توان به اطلاعات مهمی از قبیل حجم آب زیرزمینی، سطح و عمق آب دست پیدا کرد. همچنین جنس لایه های درون زمین با این روش ها قابل تشخیص است. دانستن این اطلاعات به ما کمک می کند تا با هزینه کمتری به آب های زیر زمینی دسترسی پیدا کنیم. اما باید بدانید که تشخیص و بررسی این اطلاعات کار هر کسی نیست و حتما نیازمند تجربه کافی در این زمینه است. شناسایی منابع آب زیرزمینی با توجه به توپوگرافی و اقلیم های مختلف در ایران کار دشواری است و تنها با داشتن تجربه کافی در این زمینه قابل اجراست. به همین منظور شما می توانید از شرکت های با سابقه و دارای نمونه کارهای موفق در این زمینه کمک بگیرید. شرکت ژئوکاو با بیش از چندین سال تجربه و داشتن کادری مجرب می تواند خیال شما را در زمینه شناسایی محل حفر چاه راحت کند.